Saturday, 16 February 2013

Keheningan Malam Hari

Assalamualaikum !!
Salam ukwah fillah semua..


Ater teman nak tanye kome semue sihat2 belaka ke ? actually Dee nak update mencarut sikit malam2 buta macam ny..haha,,Dee kadang2 rasa rindu nak balik ke masa dahulu,masa kecik2..

Teringat kat mak dan abah..yang membesarkan Dee dengan penuh kasih sayang walaupun tak mewah tapi Dee bersyukur tak sesusah orang yang menghadapi kesempitan hidup..seperti orang yang masuk program bersamamu tu..kadang2 sedih dan simpati dekat dyorang..tapi apakan daya Dee dari jauh hanya mampu mendoakan mereka agar Allah memberikan kesenangan agar kanak2 yang kecil tu dapatkan pelajaran,makanan dan tempat tinggal..

Gembira tengok anak2 mereka berjaya dapat keputusan cemerlang..Dee kadang iri hati sebab Dee tak boleh nak capaikan hasrat mak dan abah sepertimana yang mereka cuba buktikan kepada ibu bapa mereka walaupun hidup susah,tak bermakna yang mereka tak boleh berjaya..

Dee berharap sangat dapat pegang segulung ijazah nak bagi kt mak dan abah pegang..nak pakai topi petak..hehe,,Ya Allah,Kau panjangkanlah umur kedua ibu bapaku..amin ya rabbal alamin~insyaallah.."dengan doa mak dan abah,adik akan capaikan hasrat mak dan abah"..Dee doakan semoga mak dan abah dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..tak lupa juga kepada orang2 yang dalam kesusahan supaya dipermudahkan dalam segala urusan hidup..kepada yang membaca terima kasih..semoga lebih mengeratkan ukhwah fillah antara kita lagi ^_^>> Thanks for reading..